skip to Main Content

Wij verwelkomen onze
nieuwe collega Kas_

Vragen over dit onderwerp?

VelzArt blijft groeien en dus verwelkomen wij onze nieuwe ervaren collega Kas Hoogeveen in ons team. Kas gaat aan de slag als ICT specialist en zal onze mede ICT specialisten ondersteunen bij het ontwerpen, bouwen en realiseren van netwerken.

Vol enthousiasme is hij deze week bij ons gestart. Graag stelt Kas zich nog even aan jullie voor.

Hoi, ik ben Kas Hoogeveen. 52 jaar, vader van drie kinderen en ik woon sinds een jaar in Deil met mijn vrouw en 2 katten. Van origine kom ik uit Rotterdam, en dat kun je af en toe horen 😉

Hiervoor heb ik bij een bedrijf in Maasdijk gewerkt maar omdat ik graag dichter bij huis wilde werken ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in de mooie omgeving van de Betuwe. Bij VelzArt zochten ze nog naar een nieuwe ICT specialist en dat leek de perfecte vacature en werkplek voor mij.

Mijn interesses liggen erg ver uit elkaar, ik ben gek op 3D printen, houtbewerking en fotografie. Ook ben ik nog Marshall (scheidsrechter) voor een Airsoft club in Leiderdorp. Mijn geschiedenis in automatisering loopt erg ver terug en ik kan hier uren over vertellen (inclusief Rotterdams accent). Het laatste jaar ben ik meer en meer bezig geweest met Office migraties en inrichten van Office tenants. Ook bij VelzArt zal dit in mijn takenpakket thuishoren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Oftewel, Kas is van alle markten thuis en daarom een mooie aanwinst bij VelzArt. Wij zijn blij dat je er bent!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Microsoft Teams webinar

Wat is microsoft teams, en hoe kan ik op een goede manier online samenwerken? Neem deel aan onze webinar en kom alles te weten over Microsoft Teams.

Maak kennis met Stèphanie

Stèphanie heeft al heel wat avonturen binnen de IT in haar carrière afgelegd, nu komt ze ons team versterken op de afdeling commerciële binnendienst.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange