skip to Main Content

Versterking
voor Team Sales_

Vragen over dit onderwerp?

Op het moment is de fysieke afstand tussen mensen groter dan ooit, maar de behoefte aan het onderhouden en verstevigen van relaties is nog net zo groot als voorheen. Om team sales te versterken zijn we erg blij om je voor te mogen stellen aan onze nieuwe collega Alexander Seelen. Eind februari tekende hij zijn contract al, maar daar hoort natuurlijk nog een officiële kennismaking bij!

Hallo ik ben Alexander Seelen, 44 jaar en woonachtig in Culemborg, vader van 2 kinderen in co-ouderschap. Reeds meer dan 20 jaar ervaring in ICT oplossingen bij verschillende organisaties. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging is VelzArt op mijn pad gekomen, ik kende de naam als een betrouwbare en solide partner en dat is ook naar voren gekomen in de gesprekken.

Bij VelzArt ben ik werkzaam in de rol van Accountmanager om ondernemers te begeleiden, enthousiasmeren en de scherpste aanbieding te doen, zonder in te boeten op kwaliteit en continuïteit maar vooral toekomst gericht. Een langdurige samenwerking is essentieel om voor beide organisaties op een optimaal afgestemd resultaat te komen.

VelzArt is een mooie organisatie met een hoge klanttevredenheid, waar hard gewerkt én gelachen wordt, de klant maar ook de medewerker centraal staat. Dit waren voor mij dan ook de redenen om bij VelzArt mijn loopbaan voort te zetten!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Het Blik: van Bart

In de serie ”Het Blik” stellen wij onze medewerkers voor. Deze week: Bart van Velzen.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange