skip to Main Content

Versterking
voor Team Sales_

Vragen over dit onderwerp?

Op het moment is de fysieke afstand tussen mensen groter dan ooit, maar de behoefte aan het onderhouden en verstevigen van relaties is nog net zo groot als voorheen. Om team sales te versterken zijn we erg blij om je voor te mogen stellen aan onze nieuwe collega Alexander Seelen. Eind februari tekende hij zijn contract al, maar daar hoort natuurlijk nog een officiële kennismaking bij!

Hallo ik ben Alexander Seelen, 44 jaar en woonachtig in Culemborg, vader van 2 kinderen in co-ouderschap. Reeds meer dan 20 jaar ervaring in ICT oplossingen bij verschillende organisaties. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging is VelzArt op mijn pad gekomen, ik kende de naam als een betrouwbare en solide partner en dat is ook naar voren gekomen in de gesprekken.

Bij VelzArt ben ik werkzaam in de rol van Accountmanager om ondernemers te begeleiden, enthousiasmeren en de scherpste aanbieding te doen, zonder in te boeten op kwaliteit en continuïteit maar vooral toekomst gericht. Een langdurige samenwerking is essentieel om voor beide organisaties op een optimaal afgestemd resultaat te komen.

VelzArt is een mooie organisatie met een hoge klanttevredenheid, waar hard gewerkt én gelachen wordt, de klant maar ook de medewerker centraal staat. Dit waren voor mij dan ook de redenen om bij VelzArt mijn loopbaan voort te zetten!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange