skip to Main Content

Versterking
voor Team Sales_

Vragen over dit onderwerp?

Op het moment is de fysieke afstand tussen mensen groter dan ooit, maar de behoefte aan het onderhouden en verstevigen van relaties is nog net zo groot als voorheen. Om team sales te versterken zijn we erg blij om je voor te mogen stellen aan onze nieuwe collega Alexander Seelen. Eind februari tekende hij zijn contract al, maar daar hoort natuurlijk nog een officiële kennismaking bij!

Hallo ik ben Alexander Seelen, 44 jaar en woonachtig in Culemborg, vader van 2 kinderen in co-ouderschap. Reeds meer dan 20 jaar ervaring in ICT oplossingen bij verschillende organisaties. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging is VelzArt op mijn pad gekomen, ik kende de naam als een betrouwbare en solide partner en dat is ook naar voren gekomen in de gesprekken.

Bij VelzArt ben ik werkzaam in de rol van Accountmanager om ondernemers te begeleiden, enthousiasmeren en de scherpste aanbieding te doen, zonder in te boeten op kwaliteit en continuïteit maar vooral toekomst gericht. Een langdurige samenwerking is essentieel om voor beide organisaties op een optimaal afgestemd resultaat te komen.

VelzArt is een mooie organisatie met een hoge klanttevredenheid, waar hard gewerkt én gelachen wordt, de klant maar ook de medewerker centraal staat. Dit waren voor mij dan ook de redenen om bij VelzArt mijn loopbaan voort te zetten!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

ISO 27001 certificaat in de pocket!

Eén van de belangrijke prestatie-indicatoren bij dit succes was de grote commitment vanuit onze directie en medewerkers, met een begeleidende rol vanuit Beschermheren.

Maak kennis met Laurens

Wederom een nieuwe collega die we heel graag welkom heten in onze organisatie. Maak kennis met Laurens.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange