skip to Main Content

Van horecatijger tot
recruiter, welkom Koen!_

Vragen over dit onderwerp?

Van horecatijger tot salesmanager en nu een echte corporate recruiter, Koen Blommestein heeft al heel wat avonturen in zijn carrière afgelegd. Door de krappe arbeidsmarkt waar we in leven hebben wij besloten om ons team te versterken met een recruiter. Wij zijn erg blij dat Koen, met een achtergrond in de recruitment op ons pad kwam en gaat helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor de openstaande vacatures. Graag stelt hij zich aan jullie voor:

Hallo! Mijn naam is Koen Blommestein, 29 jaar en woonachtig in Tiel. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fitness en tennis. In 2016 heb ik de opleiding als Horeca Management Ondernemer afgerond. Na de opleiding ben ik in de horeca beland en daarna in de sales. In de sales heb ik niet stilgezeten en mijn vaardigheden maar ook mijzelf als persoon verder ontwikkeld. Uiteindelijk ben ik gegroeid in mijn rol tot sales en vestigingsmanager. Dit was een zware maar hele mooie uitdaging.

Na een half jaar gewerkt te hebben als recruiter was ik binnen deze functie op zoek naar meer uitdaging. Bij VelzArt waren ze op zoek naar een recruiter die dit volledig op poten wilde gaan zetten. Dit leek mij een unieke kans en heb deze dan ook met beide handen aangegrepen. De mogelijkheden bij VelzArt geven mij veel perspectief op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met VelzArt.

Welkom bij de club Koen!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

Klantcase: Brux

De gecombineerde telefonie oplossing tussen VelzArt, MS Power BI en de klant Brux zorgt voor een brede en goed doordachte telefonie oplossing.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange