skip to Main Content

Microsoft Teams
webinar_

Vragen over dit onderwerp?

Online Microsoft Teams webinar

Iedere organisatie in Nederland heeft inmiddels maatregelen getroffen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Een belangrijke maatregel die veel organisaties doorvoeren is het zo veel mogelijk vanuit huis kunnen werken. Maar hoe richt je dit zo goed mogelijk in vanuit de organisatie? Door Microsoft Teams in te zetten kunnen medewerkers gemakkelijk vanaf thuis aan de slag.

Microsoft Teams is het online samenwerkplatform van Microsoft. Binnen Teams kunnen medewerkers documenten opslaan, delen en tegelijkertijd in die documenten samenwerken. Daarnaast ondersteunt Microsoft Teams allerlei vormen van communicatie zoals chatten, bellen, beeldbellen en vergaderen. Op afstand vergaderen wordt zo heel gemakkelijk.

In onze webinar gaan wij in op de functionaliteit van Microsoft Teams en hoe dit goed uitgerold kan worden in jouw organisatie. Ben je al bekend met Teams, maar wel nieuwsgierig naar de laatste updates en hoe je nog efficiƫnter kan samenwerken? Dan is onze webinar ook voor jouw interessant!

Hoe neem ik deel aan de webinar?

1. Om deel te nemen aan de webinar ga je naar onze learning omgeving.

2. Met je e-mailadres en wachtwoord log je snel, veilig en eenvoudig in. Heb je nog geen gratis account? Maak dit dan nu aan.

3. Je hebt nu toegang tot al onze gratis digitale content. Met je account kun je ook deelnemen aan de webinar op dinsdag 19 mei om 13:00.

Waar en wanneer

Locatie: online
Wanneer: Dinsdag 19 mei 2020 om 13:00

Niels

Dit artikel is geschreven door

Niels Den Hild

Nieuwe media / ICT consultant
ndenhild@velzart.nl

Recente publicaties

Risky User of User at Risk

In deze maand van Cybersecurity Awareness, een onderwerp om even over na te denken: ben ik een Risky User of een User at Risk?

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange