skip to Main Content

Veilig wachtwoorden
bewaren en delen

Vragen over dit
onderwerp?

Wie wil het niet: alle wachtwoorden op één centrale plek! De tijd van post-its, Excel lijstjes of wachtwoorden zoeken bij collega’s is met de MyGlue wachtwoordkluis van VelzArt voorbij. Dit systeem zorgt voor het centraal en veilig opslaan van wachtwoorden, binnen een organisatie of door een individu.

De wachtwoordkluis is ontworpen om wachtwoorden onderling veilig te delen met collega’s. Uiteraard gebeurd dit op basis van hierarchische rollen en dit is per team of afdeling te bepalen. Het systeem logt daarnaast alle handelingen, ook wanneer iemand een wachtwoord wijzigt of zelfs bekijkt (t.b.v. AVG wetgeving). De MyGlue wachtwoordkluis is als website beschikbaar maar ook als app voor Android of IOS. Daarnaast is er een handige plugin voor de Google Chrome browser waarmee inloggen op sites nog makkelijker wordt.

myglue

De wachtwoordkluis bespaart tijd, geeft duidelijkheid en geeft grip op één van de grootste ‘ergenissen’ van deze moderne tijd: Wachtwoorden!

Wil je graag meer informatie over een veilige wachtwoordkluis? Gebruik dan het contactformulier onderaan deze pagina.

Dit artikel is geschreven door

Niels Den Hild

Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Recente publicaties

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange