skip to Main Content

VOXTUR kiest
voor VelzArt

Vragen over dit
onderwerp?

Consultancybureau VOXTUR heeft onlangs VelzArt het vertrouwen gegeven als haar nieuwe ICT-partner. VelzArt zal voor de circa 25 medewerkers van VOXTUR een nieuwe moderne werkplek implementeren gebaseerd op haar dienst ENOA – Beheerde werkplek 365 aangevuld met een toekomstbestendige en veilige ICT omgeving.

VOXTUR levert consultancydiensten op het gebied van AFAS software en organisatieontwikkeling. Opgericht in 2020 en gevestigd in Reeuwijk bedienen ze organisaties door heel Nederland. Dagelijks wordt er bij VOXTUR gewerkt aan een missie: eenvoud in digitale bedrijfsprocessen, zodat software van meerwaarde wordt voor organisaties. Dit doen ze met meer dan 40 jaar AFAS ervaring en zo’n 560 implementaties en optimalisaties op zak. Door deze jarenlange ervaring en goed opgeleide medewerkers beheersen ze hun specialismen tot in de puntjes. Ze richten zich met hun dienstverlening met name op organisaties vanaf 300 medewerkers.

“Het vertrouwen in VelzArt was een belangrijke factor in onze keuze”
In 2 jaar tijd is VOXTUR gegroeid naar 25 medewerkers en de verwachting is dat deze groei zich verder zal doorzetten. Door de snelle groei van organisatie komt er een natuurlijk moment om het beheer van de ICT-omgeving uit te besteden. In een snelgroeiende organisatie is het een uitdaging om de juiste focus te bewaren en de groei van een veilige ICT-omgeving te stroomlijnen.

“Je kunt het een beetje zien als een timmerman die je met een hamer uit de twee en een halve euro bak de bouw op stuurt. Dat komt ook niet goed. Goed gereedschap is echt het halve werk en dat geldt voor ICT dus zeker ook. ” aldus Tim van Beek, mede-eigenaar bij VOXTUR.

Een van de andere eigenaren van VOXTUR, Jan-Jaap Boskaljon, kent Wesley Born al uit het verleden. Ze hebben als kleine jochies nog een balletje getrapt op het schoolplein in Deil. Daarna is het balletje verder gaan rollen en kwam VOXTUR bij het zoeken van een gelijkwaardige partner al snel bij VelzArt terecht.

Jan-Jaap: “Een van de belangrijkste kernwaarden van VOXTUR is vertrouwen. We spreken dat uit naar onze medewerkers, maar zeker ook naar onze klanten en leveranciers. We geven 100% vertrouwen en verwachten dat ook terug. Dan hoef je namelijk alleen nog maar te focussen op het werk zelf en niet meer met de randzaken daaromheen”

ENOA – Beheerde werkplek 365
VOXTUR kwam bij ons met de vraag een moderne en veilige werkplek te realiseren die voldoet aan de laatste veiligheidsnormen. Hoewel dit eigenlijk altijd belangrijk is voor een consultancybureau, vinden we het bij VelzArt altijd belangrijk hier extra aandacht aan te besteden.

Een veilige werkplek betekent voor ons: een zorgvuldig beheerde werkplek die altijd up-to-date is met een veilige toegangscontrole. Klinkt dat als een kluis met een heel zware deur die maar moeilijk opengaat? Niets is minder waar! Met ENOA – beheerde werkplek 365 die wij bij VOXTUR gaan uitrollen zorgen we voor automatisering die 99% van het werk doet.

ENOA – beheerde werkplek 365 combineert onze eigen VelzArt diensten bestaande uit; antivirus, 24/7 proactieve monitoring en ransomware detectie met sterke Microsoft technieken als Microsoft Endpoint manager onder de naam ENOA. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel te schakelen en eventuele wijzigingen en uitbreidingen bij VOXTUR snel door te voeren en de gebruikers zorgeloos te laten werken.

VOXTUR

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange