skip to Main Content

Versterking op de
service afdeling_

Vragen over dit onderwerp?

Met de recente aanstelling van Mitchell van Vugt is onze servicedesk wederom versterkt. Daarmee is onze expertise en support op het gebied van ICT weer uitgebreid. Met de komst van Mitchell draait ons team op volle sterkte. Dat is hard nodig gezien de groei van onze organisatie. Mitchell is dan ook een welkome aanwinst die zich graag aan jullie voorstelt!

Hallo, ik ben Mitchell van Vugt 28 jaar oud en woon in het mooie Oosterhout (NB) Ik ben al sinds kleins af aan bezig met ICT. Het begon met het bouwen van mijn eigen PC, tot het volgen van een ICT opleiding en uiteindelijk werkzaam in dezelfde branche.

Naast ICT heb ik nog een grote hobby, ik ben gek op auto’s! Zo ben ik regelmatig te vinden op autobeurzen en reis ik hier de hele wereld voor af. Ook vind ik het leuk om te gamen met vrienden.

Op 3 mei ben ik begonnen op de servicedesk. De eerste week heb ik erg veel geleerd en kennis kunnen maken met alle collega’s. Ik heb een duidelijke introductie gehad en zie ontzettend veel mogelijkheden om mij hier verder te ontwikkelen. Kortom een leuke eerste week! Bij mijn vorige werkgever heb ik gewerkt als 1e en 2e lijns Servicedesk. Door mijn ervaring hoop ik de klanten van VelzArt een zo goed mogelijke support te bieden. Met elkaar komen we er uit!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Leon 5 jaar in dienst!

Op deze zomerse dag is onze coördinerend consultant Leon 5 jaar in dienst! Tijd voor een feestje!

Versterking op de service afdeling

Even voorstellen; dit is Mitchell. 1e lijns support medewerker in ons Service team, gek op auto’s en brengt wat extra Brabantse gezelligheid in de tent.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange