skip to Main Content

VelzArt verwelkomt twee nieuwe gezichten

Per maandag 3 februari versterken Martijn Zwart en Roy Dekker het VelzArt Team. Met de groeiende vraag naar productief, veilig en efficiƫnt werken zijn we zeer blij met de komst van Martijn Zwart. Met Martijn kunnen we deze onderwerpen extra belichten en verzorgen bij onze klanten. Roy Dekker gaat zich focussen op de online groei en de doorvertaling van alle marketing uitingen. Ze stellen zich graag even voor.

Martijn Zwart

Hallo, allemaal. Mijn naam is Martijn Zwart en ik ben 34 jaar oud. Al bijna 10 jaar samen met mijn vriendin en onlangs trotse vader geworden van een tweeling: Ted & Suus. Passie voor IT heb ik altijd al gehad, het begon als klein kind toen mijn vader oude computers mee nam van zijn werk. Die passie is nooit meer weggegaan.

Sinds afgelopen maandag ben ik begonnen bij VelzArt en ga ik de positie bekleden van Business Productivity Consultant. Dit wordt voornamelijk bij de klant processen in kaart brengen en dit invullen met Office 365 met hierin het Power Platform en Teams. Ook natuurlijk ligt er de focus op Microsoft 365 met hierbij de extra diensten gericht op veiligheid. Er zijn nog mooie stappen te maken.

Roy Dekker

Hi, mijn naam is Roy Dekker, 31 jaar en opgegroeid in Meteren maar sinds kort woonachtig in Waardenburg met mijn vrouw en twee dochters. Met een IT-diploma op zak ben ik de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest als Webdeveloper.

Met het toenemende belang van internet in de maatschappij, zijn er steeds meer specifieke online functies ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan Online Marketing. Door het hebben van een flinke affiniteit met SEO en Online Marketing heb ik vorig jaar mijn eigen internetbureau opgericht. Voor de klant stopt de samenwerking niet na oplevering van een website maar gaan we samen aan de slag met conversie optimalisatie.

Geheel onverwachts nodigde Niels mij via Linkedin uit voor het drinken van een kop koffie bij VelzArt. Zo is het balletje gaan rollen en mag ik mij sinds maandag officieel een VelzArtdiaan noemen. Bij VelzArt ga ik parttime aan de slag en maak ik deel uit van het Sales & Marketing team en ben ik verantwoordelijk voor de doorvertaling van alle marketing uitingen naar de online- & offlinekanalen zoals website, e-mail, SEA, SEO, social media en bouw ik mee aan de identiteit van VelzArt.

Ik ben geen onbekende bij VelzArt. In 2008 volgde ik een stage als assemblage medewerker. Ik ben terug op het oude nest en dat voelt goed.

Wil jij ook aan de slag bij de gezelligste dienstverlener in de ICT & telefonie? Kom dan werken bij VelzArt in Waardenburg!

Werken Bij VelzArt

Deel dit artikel:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange