skip to Main Content

Nieuw
VA Learning_

Vragen over dit onderwerp?

Wat is VA Learning?

Mei 2020 – VelzArt introduceert VA Learning, een nieuwe online leeromgeving voor ondernemers en medewerkers die hun kennis op het gebied van Microsoft en veilig (thuis)werken willen verbeteren. Met het programma biedt VelzArt bezoekers de mogelijkheid om meer te leren over verschillende ‘veelgebruikte’ programma’s en daarmee stap voor stap aan de slag te gaan.

Online leren is ontzettend populair. En niet helemaal zonder reden. Want we willen en moeten steeds nieuwe kennis opdoen. Willen, omdat we ons steeds verder willen ontwikkelen. Voor sommigen op het gebied van het persoonlijke vlak en weer anderen op professioneel gebied. Onze maatschappij is voortdurend in beweging, programma’s blijven zich doorontwikkelen en in de tussentijd worden er ook weer nieuwe programma’s uitgebracht. Heb je het gevoel dat je stil blijft staan of vind je het fijn om je kennis verbreden? Dan is VA Learning vast iets voor jou!

Toegankelijk voor iedereen

VA Learning is een nieuw onderdeel binnen onze website en toegankelijk voor iedereen. VA Learning is gratis, het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Na het aanmaken van een account heb je toegang tot een deel van onze kennis die wij blijven updaten. Je vindt hier allerlei soorten content; van PDF bestanden, digitale bladerfolders, video’s en webinars. Zo is er altijd een vorm die bij jou past.

De digitale content richt zich met name op bezoekers die hun kennis van Microsoft producten willen verbreden. Denk hierbij aan Microsoft Teams, het instellen van MFA, handige tips bij videovergaderingen, thuiswerken, werken in de cloud en meer!

Hoe het werkt

Ga naar VA learning en je hebt gelijk een overzicht van alle beschikbare content. Op de pagina kun je direct inloggen waarna je toegang hebt tot de digitale content. Nieuwe bezoekers dienen zich eerst te registeren door op de content of registreer knop te klikken. Ben je ingelogd dan heten we je van harte welkom en zal er rechtsboven in het menu een nieuw onderdeel verschijnen met een snelkoppeling naar je account en de online leeromgeving.

We wensen je veel leerplezier!

Naar VA Learning

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange