skip to Main Content

Update maatregelen VelzArt omtrent Corona

De berichtgeving vanuit de overheid omtrent het Coronavirus volgen wij uiteraard op de voet. Wij zijn een ict & telefonie dienstverlener voor veel MKB organisaties in Nederland. Continuïteit van diensten en onze ondersteunende taken hierop hebben voor ons een hoge prioriteit. De gezondheid van onze mensen en de mensen om ons heen staat uiteraard voorop.

Vanuit VelzArt stimuleren wij onze medewerkers om zoveel als mogelijk thuis te werken. We proberen hierdoor ons steentje bij te dragen tegen verdere verspreiding van het virus. Naast dat we hopen dat onze mensen hiermee ook gespaard blijven van eventuele klachten voortvloeiend uit het virus. Ons team Servicedesk is volledig bemand en de werkzaamheden die wij voor klanten uitvoeren zullen zoals gepland gewoon plaats vinden. In een enkel geval betekent dit dat we niet op locatie komen, tenzij de situatie niet anders toelaat. Hierin zullen we in samenspraak met de klant een balans zoeken tussen continuïteit, gezondheid en gezond verstand. Gesprekken met klanten, leveranciers en sollicitanten zullen veelal plaatsen vinden via video-conferencing met Microsoft Teams. Dit is vanuit VelzArt eigenlijk al meer regel dan uitzondering en dus zal hier in de praktijk niet veel aan veranderen.

De deuren van ons reparatiecentrum blijven vooralsnog gewoon open. We vragen een ieder om de richtlijnen van de RIVM te volgen. Bij klachten van verkoudheid, problemen rondom de luchtwegen of koorts is het verzoek om niet richting onze vestiging te komen. Uiteraard kunnen klanten altijd even telefonisch contact zoeken met ons om bepaalde zaken te bespreken.

Voor de medewerkers die op onze vestiging in Waardenburg aan het werk zijn hebben wij diverse preventieve maatregelen getroffen om eventuele verspreiding van het virus ook tegen te gaan. Deze maatregelen variëren van verspreid werken en ontspannen, vergaderen in klein gezelschap of via Teams naast uiteraard diverse hygiënische zaken.

Door alle genoemde preventieve maatregelen hopen wij als VelzArt onze professionele bijdrage te leveren aan het tegengaan van het Coronavirus. Daarnaast dragen wij zorg voor de continuïteit van onze organisatie en daarmee onze diensten en ondersteunende taken richting onze klanten. We hopen dat mensen en organisaties bespaard blijven van het virus en de gevolgen hiervan.

Deel dit artikel:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange