skip to Main Content

Uitbreiding
team administratie_

Vragen over dit onderwerp?

We zijn weer een collega rijker! Met veel kennis en ervaring op zak komt Colinda van Rijnsbergen uit Zuilichem ons team administratie versterken. Op maandag 2 november begon Colinda haar eerste werkdag bij ons op kantoor in Waardenburg.

Wie is Colinda in een notendop?

Beste lezer,

Mijn naam is Colinda van Rijnsbergen en ik ben 46 jaar en woon in Zuilichem. Ik ben al enige jaren werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de ICT branche. De afgelopen 7 jaar was ik werkzaam bij Broad Horizon GreatCircle te Nieuwegein op de afdeling administratie/projectenburo. Daarvoor heb ik 11 jaar gewerkt bij Prodware te Zaltbommel op de administratie. Bij beide bedrijven verzorgde ik o.a. de gehele facturatie (van uren, licenties, subscriptions en onderhoud/beheer).

In mei heb ik besloten om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur in de buurt. En dat is VelzArt geworden. Maandag ben ik begonnen op de afdeling administratie. Hier ga ik mij o.a. richten op de inkoop, bank en billing werkzaamheden. Inmiddels heb ik uitgebreid kennis gemaakt met VelzArt en de manier van werken in Business Central.

Het lijkt mij bijzonder uitdagend om mijn loopbaan bij VelzArt voort te kunnen zetten!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Het Blik: van Bart

In de serie ”Het Blik” stellen wij onze medewerkers voor. Deze week: Bart van Velzen.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange