skip to Main Content

Onze nieuwe collega
Robert Schmitz_

Vragen over dit onderwerp?

Een praatgrage Tielenaar die niet vies is van een potje gamen. Hij praat dus net zo makkelijk mee over Role Playing Games als over de leuke activiteiten die hij onderneemt met zijn kinderen. Maak kennis met onze nieuwe collega Robert Schmitz (42).

Bij VelzArt is Robert (42) per 1 augustus aan de slag gegaan als support engineer. Een functie die perfect bij hem past, want met zijn jarenlange ervaring en passie voor IT is hij direct van grote toegevoegde waarde voor onze servicedesk. Grote kans dus dat je Robert binnenkort aan de lijn hebt 📞😉. De geboren en getogen IJsselsteiner begon zijn carrière in 2001 bij een IT dienstverlener in Nieuwegein en werkte daarna voor verschillende bedrijven waaronder Paradigit en TNO Delft.

Inmiddels woont Robert samen met zijn vriendin in Tiel en houdt hij in zijn vrije tijd van wandelen in de natuur. Tevens is hij enorm liefhebber van goede films, de nieuwste series en lekker eten.

Welkom Robert! We zijn blij dat je er bent 🙂

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange