skip to Main Content

Nieuwe werken bij VelzArt site LIVE!

Vragen over dit onderwerp?

We zijn live!

Frisser, moderner en gebruiksvriendelijker dat is de nieuwe werkenbijvelzart.nl website!

Bij VelzArt vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. We zijn daarom de afgelopen weken druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website. Het eindresultaat mag er zijn. De gehele ‘look en feel’ is veranderd waardoor het nu beter aansluit op de huisstijl van VelzArt. Onze nieuwe website biedt complete informatie voor de sollicitant die meer te weten wilt komen wie VelzArt is en wat we doen.

Via onze werken bij website kunnen potentiële werknemers of stagiaires zich oriënteren op carrièremogelijkheden bij VelzArt. Naast vacatures en uitleg over VelzArt vind je op de website ook medewerkers die meer vertellen over hun functie en VelzArt als werkgever.

Werken in de ict

Bij VelzArt staan wij altijd open voor gemotiveerde mensen die hun talent verder willen ontwikkelen. Ben jij iemand met goede communicatieve vaardigheden of sterk in ICT? Schroom dan alsjeblieft niet om een open sollicitatie te sturen.

ICT bij VelzArt is fascinerender dan je denkt!

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

Samen groeien wij verder!

De afgelopen jaren zijn wij flink geprofessionaliseerd. Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, zijn wij toe aan de volgende stap. Dit heeft ons doen besluiten om onze deuren in Waardenburg na 14 jaar te sluiten.

Leon 5 jaar in dienst!

Op deze zomerse dag is onze coördinerend consultant Leon 5 jaar in dienst! Tijd voor een feestje!

Versterking op de service afdeling

Even voorstellen; dit is Mitchell. 1e lijns support medewerker in ons Service team, gek op auto’s en brengt wat extra Brabantse gezelligheid in de tent.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange