skip to Main Content

Keep The Bad Guys Out

Het inloggen met enkel een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer van deze tijd en behoorlijk onveilig. Met Multi Factor Authenticatie (MFA), de naam zegt het al: Authenticeren op basis van meerdere factoren wordt er op een veilige manier toegang verleend aan de gebruiker. Multi Factor Authenticatie voegt een extra veiligheidslaag toe bovenop de gebruikersnaam en het wachtwoord waardoor er een twee staps verificatie ontstaat.

Als er er in jouw organisatie gebruik wordt gemaakt van Office 365 dan is de Microsoft Authenticator App de eenvoudigste verificatiemethode. Met deze App hoef je slechts één keer te klikken in plaats van iedere keer een zescijferige code te typen.

Maak het de hackers niet te makkelijk en houd ze buiten de deur!

Als je MFA inschakelt heb je tot 99 procent minder kans dat een hacker of ander kwaadwillende je Office 365 account kan benaderen. Een 2de factor is dus echt aan te raden. Bij VelzArt helpen wij onze klanten bij (thuis)werken in de cloud en streven wij naar een veilige online omgeving om toegang te krijgen tot persoonlijke accounts, informatie en bestanden.  Met Multi-Factor Authenticatie (MFA) krijg je dat.

Met de Microsoft Authenticator voor Office 365 heb je meer dan één vorm van authenticatie nodig om de legitimiteit van een login te verifiëren, waardoor het voor hackers extreem moeilijk is om jouw identiteit te stelen.

Bij VelzArt is er veel kennis op het gebied van veilig werken. Een onderdeel van het veilig werken is het instellen van MFA. Graag ondersteunen wij jouw bij het instellen van de Microsoft Authenticator voor Office 365. Maak gebruik van het aanvraagformulier en ontvang gratis onze Microsoft Authenticator installatie handleiding.

Twee staps verificatie Handleiding met Microsoft authenticator aanvragen

mfa office 365 instellen

Deel dit artikel:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange