skip to Main Content

Maak kennis
met René_

Vragen over dit onderwerp?

‘jullie blijven ook maar nieuwe collega’s voorstellen…’

Klopt! Want we willen blijven groeien en daar hoort dus ook ervaren talent bij. Even voorstellen: dit is René Verbeek, van het bouwjaar 1978 en onze nieuwste collega in de functie ICT Specialist internet & telefonie. Omdat Réne sinds 2 weken onderdeel is van ons team wordt het tijd dat hij zich aan jullie voor gaat stellen.

Hallo ik ben Réne Verbeek uit het Brabantse Uden en per 11 januari in dienst bij VelzArt. Trotse vader van twee fantastische kinderen (15 & 14 jaar) en een fantastische vrouw, met dit gezin mag ik binnenkort ons 12 jarig huwelijk vieren.

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de IT sector waarbij de service(s) mijn expertise is geworden. Voorheen was ik o.a. werkzaam bij XRC services wat later Levelfour is geworden. Na al die jaren was ik wel toe aan een nieuw avontuur met leuke uitdagingen. Nadat ik dit kenbaar had gemaakt benaderde Bart van Velzen mij vrijwel direct met een verzoek om eens koffie te komen drinken, en van daaruit is mijn avontuur dan ook gestart. (Bart, super bedankt voor de geboden mogelijkheid).

Op dit moment wordt ik bij VelzArt gecoacht door een soort van Obi-Wan Kenobi maar dan genaamd Cristian, een geweldig mens met een passie voor ICT en stiekem toch ook wel een soort van Dr Spock.

Verder ben ik een fervent Formule 1 fan, geniet ik van het leven, hou van een filmpje op zijn tijd en zo nu en dan een game spelen met vrienden is ook niet verkeerd. Jammer genoeg was 2020 niet mijn jaar maar voor veel andere zal dat net zo zijn, 2021 is goed gestart en met daarbij de nadruk op het begin van een nieuw avontuur waarbij ik nu al kan zeggen dat VelzArt een geweldig bedrijf is. Ik ben trots en tegelijkertijd dankbaar om mijn loopbaan hier voort te mogen zetten.

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

ISO 27001 certificaat in de pocket!

Eén van de belangrijke prestatie-indicatoren bij dit succes was de grote commitment vanuit onze directie en medewerkers, met een begeleidende rol vanuit Beschermheren.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange