skip to Main Content

Maak kennis
met René_

Vragen over dit onderwerp?

‘jullie blijven ook maar nieuwe collega’s voorstellen…’

Klopt! Want we willen blijven groeien en daar hoort dus ook ervaren talent bij. Even voorstellen: dit is René Verbeek, van het bouwjaar 1978 en onze nieuwste collega in de functie ICT Specialist internet & telefonie. Omdat Réne sinds 2 weken onderdeel is van ons team wordt het tijd dat hij zich aan jullie voor gaat stellen.

Hallo ik ben Réne Verbeek uit het Brabantse Uden en per 11 januari in dienst bij VelzArt. Trotse vader van twee fantastische kinderen (15 & 14 jaar) en een fantastische vrouw, met dit gezin mag ik binnenkort ons 12 jarig huwelijk vieren.

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de IT sector waarbij de service(s) mijn expertise is geworden. Voorheen was ik o.a. werkzaam bij XRC services wat later Levelfour is geworden. Na al die jaren was ik wel toe aan een nieuw avontuur met leuke uitdagingen. Nadat ik dit kenbaar had gemaakt benaderde Bart van Velzen mij vrijwel direct met een verzoek om eens koffie te komen drinken, en van daaruit is mijn avontuur dan ook gestart. (Bart, super bedankt voor de geboden mogelijkheid).

Op dit moment wordt ik bij VelzArt gecoacht door een soort van Obi-Wan Kenobi maar dan genaamd Cristian, een geweldig mens met een passie voor ICT en stiekem toch ook wel een soort van Dr Spock.

Verder ben ik een fervent Formule 1 fan, geniet ik van het leven, hou van een filmpje op zijn tijd en zo nu en dan een game spelen met vrienden is ook niet verkeerd. Jammer genoeg was 2020 niet mijn jaar maar voor veel andere zal dat net zo zijn, 2021 is goed gestart en met daarbij de nadruk op het begin van een nieuw avontuur waarbij ik nu al kan zeggen dat VelzArt een geweldig bedrijf is. Ik ben trots en tegelijkertijd dankbaar om mijn loopbaan hier voort te mogen zetten.

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

Klantcase: Brux

De gecombineerde telefonie oplossing tussen VelzArt, MS Power BI en de klant Brux zorgt voor een brede en goed doordachte telefonie oplossing.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange