skip to Main Content

5-jarig jubileum_

Vragen over dit
onderwerp?

HOERA! Mike en René zijn deze week 5 jaar in dienst

We beginnen deze maand goed met het vieren van een jubileum! Op 1 april (het is geen grap) zijn onze collega’s René Rombout en Mike van Burk alweer vijf jaar in dienst bij VelzArt. En bij zo’n speciale gelegenheid hoort natuurlijk een klein feestje om daar even met elkaar bij stil te staan. In de afgelopen vijf jaar hebben de heren zowel op het gebied van ICT als binnen onze organisatie vele ontwikkelingen meegemaakt.

Waar René 5 jaar geleden binnenkwam als stagiair, groeide hij al gauw door naar buitendienst medewerker om vrij snel plaats te nemen op de servicedesk. Inmiddels Heeft René zich op weten te werken als technisch teamleider van team servicedesk, met als doel om het naar een nog hoger niveau te tillen!

Het avontuur van Mike begon ook 5 jaar geleden. Als commercieel medewerker binnendienst is hij onze spin in het web met betrekking tot het aantrekken van nieuwe klanten en specialist op het gebied van telefonie. In deze vijf jaar is Mike verder gegroeid in zijn rol en heeft nu als accountmanager binnendienst nog meer verantwoordelijke taken gekregen.

René en Mike, nogmaals bedankt voor jullie trouwe inzet de afgelopen 5 jaar en wij hopen dat jullie ook aanwezig zijn bij het volgende jubileum. Op naar de 10 jaar!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij net zo gemotiveerd als René en Mike en zoek je een baan in de ICT? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onderdeel worden van ons mooie team. Bekijk onze vacatures op www.werkenbijvelzart.nl en solliciteer voor de functie die bij jou past.

Dit artikel is geschreven door

Wesley Born

Nieuwe media / ICT consultant
wborn@velzart.nl

Recente publicaties

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange