skip to Main Content

Feestje voor twee
jubilarissen bij VelzArt_

Vragen over dit
onderwerp?

Wederom feest op de werkvloer want ditmaal hebben wij maar liefst twee jubilarissen! Bernardus de Bruin is alweer 10 jaar bij ons in dienst. Ook Robin van Markus heeft heel wat ontwikkelingen binnen onze organisatie meegemaakt en is 5 jaar in dienst!

Voor Bernardus was geen dag hetzelfde maar dat is misschien ook wel inherent aan de positie binnen de servicedesk. Samen met het service team werken ze zo goed mogelijk met elkaar samen bij het opvangen van escalaties zodat uiteindelijk voor de klant het beste resultaat wordt bereikt.

Robin klopte, met een rugzak vol ervaring vijf jaar geleden bij ons aan. Sindsdien is hij onze ervaren ICT specialist en zorgt hij o.a. voor configuraties en het onderhoud van de IT-omgevingen bij onze klanten.

Bernardus en Robin, nogmaals bedankt voor jullie trouwe inzet de afgelopen jaren en wij hopen dat jullie ook aanwezig zijn bij het volgende jubileum.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij net zo gemotiveerd als Bernardus en Robin en zoek je een baan in de ICT? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onderdeel worden van ons mooie team. Bekijk onze vacatures op www.werkenbijvelzart.nl en solliciteer voor de functie die bij jou past.

Dit artikel is geschreven door

Bart van Velzen

Directeur
bvanvelzen@velzart.nl

Recente publicaties

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange