skip to Main Content

Even voorstellen, onze nieuwe collega Gijsbert!

Per 2 maart 2020 hebben wij er een nieuwe collega bij. Hieronder stelt hij zich graag even voor!

Mijn naam is Gijsbert Kampert, 45 jaar en woonachtig in Geldermalsen. Ik ben gelukkig getrouwd en zijn trotse ouders van een Elisa (12) en Casper (10). Qua hobby, speel ik trompet bij MPM Geldermalsen. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de ICT.

Mijn avontuur begon op detacheringsbasis ICT Helpdeskmedewerker en later ICT Systeembeheerder op het Windows-platform van Microsoft en Citrix. In 2006 ben ik gestart met VoIP-server beheer, maken van SIP-accounts en belplannen. Toen nog op Asterisk-servers, later middels GUI’s, wat het beheren een stuk eenvoudiger maakte. Dit alles op fysieke servers bij de klant en later als cloud-oplossing op onze co-locatie.

Van 2016 tot 2020 heb ik gewerkt in de zorgalarmering branche. Het werk bestond uit de implementatie van zorgalarmsystemen van Avics voor verzorgingshuizen. Mijn taken bestonden verder uit: Linux-computersystemen en VoIP i.c.m. privateGSM. Camera-systemen, Wi-Fi-netwerken, maken van bekabeling en patchkasten. en het installeren en programmeren van Brand-ontruimingsinstallaties.

Bij VelzArt waren ze op zoek naar een ICT Systeembeheerder op het Windows-platform en gelukkig ben ik dat geworden! Ook verzorg ik de VoIP-support taken bij de klant.

VelzArt, een nieuwe werkgever voor mij, met mooie systemen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Wil jij ook aan de slag bij de gezelligste dienstverlener in de ICT & telefonie? Kom dan werken bij VelzArt in Waardenburg!

Deel dit artikel:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange