skip to Main Content

De nieuwe Microsoft Surfaces

De aankondiging van Microsoft is al weer even terug maar vanaf komende week komen ze beschikbaar: de Surface Laptop 2, de Surface Pro 6 én de Surface Studio 2. We zullen onze kantoreca omgeving zo snel als mogelijk voorzien van deze apparaten zodat iedereen ze weer kan zien, voelen en uiteraard proberen op onze moderne werkplekken.

Het mag geen geheim zijn dat wij als organisatie fan zijn van de Surface familie van Microsoft. in 2014 zijn we collectief overgestapt op de Surface als werkplek, destijds met de Surface Pro 2. We combineren de Surface (Pro of Laptop) met een docking station én twee 23 inch schermen en de werkplek is meer dan compleet. De Surface apparaten voldoen ruim aan de verwachting van een werkplek, zelfs voor bovengemiddelde IT gebruikers zoals hier intern aanwezig.
De prestaties zijn natuurlijk belangrijk maar om heel eerlijk te zijn vinden we de Surface ook gewoon mooi. Met de vormgeving, de kleuren en ook de beschikbare accesoires in gedachte denken wij dat ze van Microsoft toch ook wel jaren hebben gekeken naar alle Apple apparten die op de markt zijn verschenen.

We kunnen nog uren schrijven over de Surface maar kom gewoon eens langs en probeer één van de Surfaces! Krijg je geen spijt van….

Deel dit artikel:

VelzArt het antwoord voor
de beste werkplekken_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange