skip to Main Content

Danny komt ons
team versterken_

Vragen over dit onderwerp?

Versterking op de werkvloer! Deze week is Danny van den Heuvel, onze gloednieuwe Junior Consultant Business Productivity gestart. Met een passie voor alles wat met applicatie en mediaontwikkeling te maken heeft is hij een welkome aanvulling op ons productivity team.

Danny, 21 jaar oud en wonende in Kerkdriel heeft onlangs zijn opleiding aan het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch afgerond. Hij heeft erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en wil zichzelf graag ontwikkelen binnen onze organisatie. Wij zullen hem meenemen in de wereld van het Microsoft PowerPlatform met hierin PowerApps en Power Automate.

In zijn vrije tijd is Danny te vinden in de sportschool en voetbalvereniging D.S.C. Ook houdt hij wel van een potje gamen en gaat hij graag op stap met vrienden. Een echte teamplayer dus!

Danny, welkom bij VelzArt en heel veel succes!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange