skip to Main Content

Danny komt ons
team versterken_

Vragen over dit onderwerp?

Versterking op de werkvloer! Deze week is Danny van den Heuvel, onze gloednieuwe Junior Consultant Business Productivity gestart. Met een passie voor alles wat met applicatie en mediaontwikkeling te maken heeft is hij een welkome aanvulling op ons productivity team.

Danny, 21 jaar oud en wonende in Kerkdriel heeft onlangs zijn opleiding aan het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch afgerond. Hij heeft erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en wil zichzelf graag ontwikkelen binnen onze organisatie. Wij zullen hem meenemen in de wereld van het Microsoft PowerPlatform met hierin PowerApps en Power Automate.

In zijn vrije tijd is Danny te vinden in de sportschool en voetbalvereniging D.S.C. Ook houdt hij wel van een potje gamen en gaat hij graag op stap met vrienden. Een echte teamplayer dus!

Danny, welkom bij VelzArt en heel veel succes!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

VelzArt kiest voor Nivo!

Zoals bekend zijn we sinds februari ‘inwoner’ van Zaltbommel en wat doe je als je ergens nieuw bent? Juist, we proberen te integreren...

Feestje op de werkvloer

Afgelopen vrijdag op 1 april, geen grap, hadden we een klein jubileum feestje op de werkvloer vanwege twee jubilarissen!

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange