skip to Main Content

Cristian kiest
een andere route_

Vragen over dit
onderwerp?

Misschien is hij de collega die wel bij de meeste van onze klanten over de vloer is geweest. Cris, Cristian zonder H, Duyzer, MacGyver, die man van de telefonie, of internet, die praatgrage, das een goeie vent…. We hebben het de afgelopen jaren allemaal gehoord maar voor ons is hij vooral onze Cristian Duyzer. Alhoewel, misschien moeten we dan per 1 mei zeggen was, maar voor ons zal het altijd zo blijven…Voor hem is de tijd gekomen om te kiezen voor een andere hoek, geen techniek meer voor Cristian maar Vastgoed Onderhoud.

Cristian heeft ons recent kenbaar gemaakt dat hij de internet & telefonie hoek (en dus VelzArt) gaat verlaten. Ruim voor zijn carrière startte bij VelzArt zat hij al met zijn neus in de techniek, toentertijd installatie techniek en uiteraard tegenwoordig in de wereld van MVOIP en internetverbindingen. Door zijn vriendschap met meerdere mensen binnen VelzArt is hij eigenlijk sinds 2007 al ‘kind aan huis’. Eind 2014 kwam hij in dienst en ontpopte hij zich tot een échte VelzArtdiaan. Al typend zou je kunnen kijken naar 7 magere jaren, 7 vette en nu…. maar dat doen we niet 😀. Cristian heeft in ieder geval de keuze gemaakt om iets anders te gaan doen. Niet om hetgeen hij heeft gedaan maar juist met energie om eens iets nieuws op te gaan pakken. Een dappere keuze maar ongetwijfeld uiteindelijk ook weer met succes voor Cris en zijn werkgever.

Cristian is een vakman, gedreven, collegiaal en positief eigenwijs. Het mag duidelijk zijn dat we hem gaan missen, als collega en als mens. Keuzes maken hoort bij het leven. We wensen hem en zijn gezin alle succes en gezondheid toe. De ondersteuning van diensten rondom internet & telefonie blijven zoals te doen gebruikelijk stabiel en onaangetast.

zonder-logo

Dit artikel is geschreven door

Niels den Hild

Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Recente publicaties

VOXTUR kiest VelzArt als nieuwe ICT-partner

Wij zijn trots dat VOXTUR, een consultancybureau op het gebied van AFAS software en organisatieontwikkeling, VelzArt het vertrouwen heeft gegeven als haar nieuwe ICT-partner.

Back to Work

De eerste dag na de vakantie is meestal niet iets waar we écht naar uitkijken. Het is toch wel lekker als dan de lees-load van vroeger tot het verleden behoort.

Onze nieuwe collega Robert

Maak kennis met onze nieuwe support engineer. Een functie die perfect bij hem past, want met zijn jarenlange ervaring is hij direct van toegevoegde waarde voor onze servicedesk.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange