skip to Main Content

Coronavirus en VelzArt

Inmiddels beheerst het Coronavirus niet alleen de media, maar dreigen er door alle genomen maatregelen om het virus in te dammen ook in jouw werkomgeving veranderingen op te treden.

Naar aanleiding van de berichtgeving van gisteren, via premier Rutte en het RIVM zullen wij als dienstverlener op het gebied van ICT ook maatregelen moeten nemen. Wij willen dat onze werknemers op een gezonde en veilige werkplek hun werk kunnen uitvoeren. Zo hebben wij onze medewerkers uit Noord-Brabant de gelegenheid gegeven tot thuiswerken. Vooralsnog blijven de afspraken gewoon ingepland staan en is iedereen van harte welkom op ons kantoor in Waardenburg. Wel zal in overleg met de klant afspraken in risicogebieden mogelijk verplaatst worden. Verder zullen onze klanten weinig hinder ondervinden omdat wij thuiswerken al sinds jaar en dag stimuleren.

Cloud werkplek biedt uitkomst

Intern maken wij gebruik van Microsoft Teams waardoor wij eenvoudig en veilig, altijd en overal toegang hebben tot de kantooromgeving. Ook vanuit huis. Hierdoor zijn onze medewerkers niet meer gebonden aan een vaste werkplek.

Juist nu is het de uitgelezen kans om je zakelijke ICT-infrastructuur zo in te richten, dat deze bestand is tegen onverwachte situaties. Thuiswerken is een goede oplossing voor werkgevers die een veilige en gezonde werkplek willen creëren voor hun werknemers. Door de huidige technologische ontwikkelingen kan het werk gewoon door blijven gaan.

Ben je geïnteresseerd in onze clouddiensten om eenvoudig thuis te werken en te communiceren met collega’s? Bezoek dan onze pagina over Microsoft Teams.

Mochten er naar aanleiding van de berichtgeving vragen of opmerkingen zijn: bel of mail ons gerust. Wij staan je graag te woord.
T: 0418 712 400 | M: servicedesk@velzart.nl

Thuiswerken vanwege corona

Deel dit artikel:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange