skip to Main Content

Bestanden delen met
Microsoft 365

Vragen over dit
onderwerp?

Best practice voor bestanden delen met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de beste hulpmiddelen voor jou en jouw team, zodat jullie sneller en beter kunnen samenwerken aan documenten die altijd up-to-date zijn. In onze nieuwste leaflet nemen we Sharepoint als uitgangspunt.

Delen van bestanden met personen buiten jouw organisatie
De bestanden die je op een SharePoint omgeving opslaat, zijn ‘meestal’ beschikbaar voor iedereen met machtigingen binnen dezelfde organisatie, maar mogelijk wil je specifieke bestanden of mappen delen met externe gebruikers zoals zakenpartners, leveranciers, klanten of klanten, met of zonder een Microsoft-account. Het delen van bestanden is ontzettend veilig en er wordt een historie opgebouwd over wie wanneer een bewerking heeft gedaan en je kan te allen tijde de rechten intrekken om een bestand te delen (afhankelijk van de ingestelde bedrijfspolicies) .

Meer informatie over het veilig delen van bestand
Wil je meer weten over bestanden delen? Klik op de afbeelding hieronder en download onze leaflet! Mochten er na het gebruik van onze leaflet nog vragen zijn maak dan gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

Meer interessante Microsoft content

In onze VA learning omgeving heb je toegang tot een deel van onze kennis die wij blijven updaten. Je vindt hier allerlei soorten content; van PDF bestanden, digitale bladerfolders, video’s en toekomstige webinars. Zo is er altijd een vorm die bij jou past.

NAAR VA LEARNING

Dit artikel is geschreven door

Leon Minnee

Teamleider Consultancy
lminnee@velzart.nl

Recente publicaties

Het Blik: van Bart

In de serie ”Het Blik” stellen wij onze medewerkers voor. Deze week: Bart van Velzen.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange