skip to Main Content

Bestanden delen met
Microsoft 365

Vragen over dit
onderwerp?

Best practice voor bestanden delen met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de beste hulpmiddelen voor jou en jouw team, zodat jullie sneller en beter kunnen samenwerken aan documenten die altijd up-to-date zijn. In onze nieuwste leaflet nemen we Sharepoint als uitgangspunt.

Delen van bestanden met personen buiten jouw organisatie
De bestanden die je op een SharePoint omgeving opslaat, zijn ‘meestal’ beschikbaar voor iedereen met machtigingen binnen dezelfde organisatie, maar mogelijk wil je specifieke bestanden of mappen delen met externe gebruikers zoals zakenpartners, leveranciers, klanten of klanten, met of zonder een Microsoft-account. Het delen van bestanden is ontzettend veilig en er wordt een historie opgebouwd over wie wanneer een bewerking heeft gedaan en je kan te allen tijde de rechten intrekken om een bestand te delen (afhankelijk van de ingestelde bedrijfspolicies) .

Meer informatie over het veilig delen van bestand
Wil je meer weten over bestanden delen? Klik op de afbeelding hieronder en download onze leaflet! Mochten er na het gebruik van onze leaflet nog vragen zijn maak dan gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

Meer interessante Microsoft content

In onze VA learning omgeving heb je toegang tot een deel van onze kennis die wij blijven updaten. Je vindt hier allerlei soorten content; van PDF bestanden, digitale bladerfolders, video’s en toekomstige webinars. Zo is er altijd een vorm die bij jou past.

NAAR VA LEARNING

Dit artikel is geschreven door

Leon Minnee

Teamleider Consultancy
lminnee@velzart.nl

Recente publicaties

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange