skip to Main Content

Bereikbaarheid
vrijdag 30-09

Vragen over dit
onderwerp?

1 Oktober 2002 is de officiële datum bij het KvK van de start van VelzArt. Komende 1 oktober mogen we dan ook het 20 jarig jubileum van VelzArt vieren én dat gaan we ook doen! Om er nog eens minimaal 20 jaar aan te plakken gaan we allereerst starten met onvervalste teambuilding. Hoe, wat en waar blijft voor iedereen vooralsnog een verrassing. Feit is wel dat onze activiteiten starten op vrijdag 30 september vanaf 12.00 uur.

20jaar

Onze organisatie blijft na deze tijd bereikbaar via de storingsdienst, zoals te doen gebruikelijk in de avonduren en weekenden. Ons verzoek is om gebruik te maken van deze optie bij dringende zaken die niet over het weekend getild kunnen worden. Uiteraard hopen we op een ieders begrip voor deze uitzondering, het is dan ook een bijzonder weekend in ons bestaan. Regulieren werkzaamheden zijn uiteraard op andere momenten gepland.

Op zaterdag 1 oktober zullen alle collega’s met hun gezinnen deelnemen aan een vervolgactiviteit om die dag af te sluiten met een feestelijk diner. We zijn super trots op het halen van deze mijlpaal welke we niet hadden kunnen bereiken zonder onze klanten, leveranciers, partners, medewerkers en ex-medewerkers. We gaan voor een maximaal vervolg van ons avontuur.

Dit artikel is geschreven door

Niels Den Hild

Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Recente publicaties

VOXTUR kiest VelzArt als nieuwe ICT-partner

Wij zijn trots dat VOXTUR, een consultancybureau op het gebied van AFAS software en organisatieontwikkeling, VelzArt het vertrouwen heeft gegeven als haar nieuwe ICT-partner.

Back to Work

De eerste dag na de vakantie is meestal niet iets waar we écht naar uitkijken. Het is toch wel lekker als dan de lees-load van vroeger tot het verleden behoort.

Onze nieuwe collega Robert

Maak kennis met onze nieuwe support engineer. Een functie die perfect bij hem past, want met zijn jarenlange ervaring is hij direct van toegevoegde waarde voor onze servicedesk.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange