Microsoft Office 365

Sinds enkele jaren biedt Microsoft het traditionele pakket voor o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook aan onder de noemer Office 365. Office 365 werkt op basis van de Cloud met als uitgangspunt om de diensten overal, altijd en veilig beschikbaar te maken. Welke applicaties voor welke gebruiker beschikbaar zijn is uiteraard afhankelijk van het gekozen pakket.

Office 365 logo

Office overal bij de hand

De vertrouwde Microsoft Office applicaties zijn gecombineerd met webtoepassingen waardoor ook alles online bereikbaar is. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je kan altijd en overal bij je bestanden, e-mail, contactpersonen, agenda of andere apps binnen Office 365. Dit betekent dat overal en altijd veilig gewerkt kan worden vanaf ieder device.


Office 365 maakt teams sterker

De complete Office 365 is allang niet meer het klassieke Office pakket van vroeger. Microsoft heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van toepassingen die het onderling samenwerken binnen een organisatie stimuleren. Dit samenwerken focust zich op o.a. op onderlinge communicatie, het delen van data en het stroomlijnen en automatiseren van processen. Microsoft Teams is tegenwoordig de spil waar het bij samenwerken binnen Office 365 om draait. Via Teams kan worden gecommuniceerd, documenten worden gedeeld en koppelingen gemaakt worden met diverse pakketten binnen en buiten Microsoft.


Microsoft Power Platform

Het Power Platform is het bewijs dat Microsoft het voor organisaties makkelijker wil maken. Met tools als PowerApps, Power BI en Flow kunnen apps worden gebouwd, data worden omgetoverd tot realtime dashboard en kunnen workflows worden geautomatiseerd. Zonder daadwerkelijk te hoeven programmeren maar juist met een goed functioneel ontwerp kan een organisatie oplossingen creëren die tijd besparen, data inzichtelijk krijgen én voor veel gemak zorgen.


Office 365 biedt veel voor organisaties van nu. Wat het kan betekenen is uiteraard geheel afhankelijk van wat organisaties doen. Op deze pagina wordt een referentiecase getoond die we in samenwerking met Microsoft en Only for Men hebben mogen maken. Op basis van o.a. dit resultaat mogen wij onszelf ook Microsoft Gold Partner Small and Midmarket Cloud Solutions noemen. We willen uiteraard graag sparren en meedenken met organisaties. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.