VelzArt neemt NoviNet Nederland over

De datum 1 oktober 2012 is voor VelzArt – internet & automatisering een historische datum geworden. Niet alleen vierde de organisatie op deze datum haar 10 jarig bestaan maar ook werden op deze datum alle diensten van NoviNet Nederland uit Druten overgedragen aan VelzArt uit Waardenburg. Door het specialisme op het gebied van internet & automatisering van VelzArt betekent de overname van NoviNet voor haar klanten een stap vooruit.

NoviNet Nederland, een voormalig onderdeel van de Huisman Groep uit Druten, bediende jarenlang haar klanten met DSL verbindingen, hosting en webdesign. Door de ontwikkelingen in de ICT markt wordt er een steeds hogere mate van expertise gevraagd door klanten van een ICT dienstverlener. Om deze reden ook heeft de Huisman Groep besloten op zoek te gaan naar een organisatie die kan voldoen aan deze wens en ook de klanten op lange termijn van dienst kan zijn. NoviNet en VelzArt maakte gebruik van dezelfde inkoopkanalen. Daarnaast werd ook het volledige personeelsbestand overgenomen waardoor de transitie voor klanten vooralsnog geruisloos is verlopen.

“Onze afdelingen hebben hard gewerkt om de oud-klanten van NoviNet zo welkom mogelijk te heten en we zijn trots op het resultaat”; aldus een tevreden Wesley Born, één van de drie eigenaren van VelzArt. “Ook de komende periode zal er door onder andere onze afdeling Nieuwe Media nog veel werk moeten worden verzet om alle websites te standaardiseren naar onze technieken maar ook dat komt goed”.