Microsoft Partner - Gold Small and Midmarket Cloud Solutions

Met grote trots mogen wij, VelzArt - ict & telefonie, sinds deze maand bovenstaande titel dragen, dit door onze ervaringen met Microsoft producten als o.a. Office 365 en Azure in combinatie met een 5-tal gecertificeerde medewerkers in dit segment. Nu snappen wij heel goed uw reactie, leuk maar wat betekent dit nu concreet voor ons. De overgang van on-premise ICT situaties naar cloud oplossingen is voor veel organisaties een behoorlijke drempel, op voorhand. Sinds de start van onze organisatie in 2002 hebben wij al veel verschillende organisaties mogen bedienen, van ZZP, klein MKB tot organisaties tot 300 werkplekken en van een schilder tot een advocaten kantoor tot een groot winkelketen. De beginsituatie is in deze in geen van de gevallen hetzelfde en de gewenste oplossing daarbij zeer zeker ook niet. Voor ons als organisatie is het ontzettend fijn dat door de Gold status wij steeds directere lijnen krijgen binnen een enorme organisatie als Microsoft. Directe ondersteuning bij calamiteiten, meedenken bij gewenste situaties van klanten maar zeer zeker ook meedenken met Microsoft over te (door)ontwikkelen Microsoft producten / diensten.

Concreet: U als organisatie bent verzekerd van (in)directe ondersteuning van Microsoft gecertificeerd personeel waardoor de continuiteit van uw organisatie wanneer het gaat om cloud oplossingen is gewaarborgd.
Kortgezegd, bij ons zit u goed, ook als het gaat om Cloud oplossingen!

Zijn wij trots?

Ja! Wij zijn natuurlijk super trots! Trots op onze mensen, trots op onze organisatie sinds 2002 én trots op onze klanten!
Bedankt! En we gaan door....

Meer informatie, een informeel gesprek of direct aan de slag? Neem hieronder contact met ons op.

Microsoft Partner - Gold Small and Midmarket Cloud Solutions